Genç bir kızın engellerle örülü, aşk dolu mücadelesinin ekrana geldiği, oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ve Vahide Perçin'in yer aldığı unutulmaz dizi Adını Feriha KoydumBrezilya'da Globo'ya satıldı. Dizi, dün itibarıyla şirkete bağlı Viva Channel'da yayın hayatına başladı.

Calinos Entertainmentkataloğunun en çok satılan ve tanınan dizilerinden biri olan Med Yapım'ın yapımcısı olduğu, Melisa Civelek ve Sırma Yanık'ın yazdığı, Merve Girdin ve Barış Yöş'ün yönettiği dizinin kadrosunda Metin Çekmez, Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Yusuf Akgün ve Barış Kılıç gibi isimler de yer alıyor.

İSPANYOL VERSİYONU ÇEKİLECEK

Global pazar için İspanyolca içerik üretmek üzere bir araya gelen Medyapım ve The Mediapro Studio Adını Feriha Koydum'un İspanyolca versiyonunun ortak yapımını üstleneceği gündeme gelmişti. 

Medyapım'ın yönetim kurulu başkanı Fatih Aksoy, 'Mediapro gibi önde gelen bir prodüksiyon şirketiyle ortak bir girişime imza attığımız için oldukça mutluyuz. İspanya'daki ilk ortak prodüksiyonumuz, Adını Feriha Koydum, umuyorum ki hem İspanya'da hem de tüm dünyada oldukça başarılı olacak.' ifadelerini kullanmıştı.  

Kaynak: DEMET SAROVA