Şu sıralar Kübra dizisinin 2. sezonuyla adından söz ettiren Çağatay Ulusoy bir yandan da özel hayatıyla sık sık günedme geliyor. Duygu Sarışınla olan beraberliğini sonladırmasının ardından adı aşk dedikodularına karışsa da kimseyle net bir birlikteliği olmayan oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Aramızda Kalmasın tarafından Bodrum-Cennet koyunda teknede görüntülenen ünlü ismin geceyi yanındaki gizemli kadınna teknede geçirdiği öğrenildi. Ulusoy, sabah saatlerinde kız arkadaşını yolcu etti ve kendisi de otele geçti.

640Xauto 1-8

MERAK KONUSU OLMUŞTU

Çağatay Ulusoy  geçen aylarda eski sevgilisi Duygu Sarışın'ı sosyal medyadan tekrar takip etmesiyle dikkat çekmişti. İkilinin arasında neler olduğu merak konusuyken Duygu Sarışın'dan da hamle gecikmemiş ve oyuncu da Ulusoy'un takibine karşılık vermişti. Eski aşıkların yeni bir aşka yelken mi açtı yoksa dostluklarına devam mı ettikleri bilinmezken Sarışın muhabirlerle ayaküstü sohbet etmiş ancak Çağatay Ulusoy'la barışıp barışmadıkları sorusuna yanıt vermek istememişti. 

Cagatay-13

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTTU

Ulusoy geçen haftalarda aşk sorularına "Hayatımda kimse yok!" şeklinde yanıt vermişti ve nadir kullandığı sosyal medya üzerinden Sarışın'ın tatil pozlarını beğeni yağmuruna tutmuştu. 

Muhabir: SERKAN BAYAR