İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin amatör kulüplere yapmış olduğu malzeme yardımının adresi B.Çekmece oldu. Malzemeler B.Çekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu, B.Çekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ufuk Kıray, B.Çekmece Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Küçük ve B.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Yusuf Baycan’ın da hazır bulunduğu bir törenle amatör kulüp temsilcilerine dağıtıldı.
Programın sunumunu yapan B.Çekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ufuk Kıray İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu bu desteğin amatör spor kulüpler için önemli olduğunu, B.Çekmece Belediyesi olarak da her zaman amatör spor kulüplerinin arkasında olacaklarını söyledi.  
B.Çekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu bir konuşma yaparak yardımlarından dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiğin söyledi. Ozanoğlu “Yardımlarından dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Büyükçekmece olarak İstanbul’un en fazla futbol tesisine sahip olan ilçeyiz. Elimizden geldiğince takımlarımızın yanında olacağız. Tüm kulüplerimize destek vermeye devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Muhabir: İskender Kordu