Son yıllarda futbol dünyasının yetiştirdiği en büyük yıldızlar arasında gösterilen Victor Osimhen kariyerinin zirvesinde Türkiye’ye transfer olarak herkesi şaşırtmıştı. Şüphesiz yaz transfer döneminin en sansasyonel transferi olan Victor Osimhen’in bonservisine sahip olan Napoli’de yaşanan kriz ortaya çıktı.

VICTOR OSIMHEN REST ÇEKEREK GALATASARAY’A GELMİŞ

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray, yaz transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kalırken bomba bir gelişme ile Victor Osimhen’i kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Dünya devlerinin ve Suudi ekibi Al-Ahli’nin bir numaralı transfer hedefi olan Nijeryalı yıldız oyuncu için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Al-Ahli’ye tranfer olmak isteyen Victor Osimhen, Napoli kulübünün sonradan bonservis bedelini arttırınca Suudi kulübü bu transferden vazgeçti. Bu gelişmenin ardından 26 yaşındaki oyuncunun kulüp başkanıyla telefonda sert bir görüşme gerçekleştirdi.

FORMASI LUKAKU’YA VERİLDİ

Victor Osimhen’in başkanla yaptığı görüşmenin ardından kendisine ültimatom verildiği ve kadro dışı bırakılarak forma numarasının yeni transfer Romelu Lukaku’ya vermesi üzerine Osimhen’in rest çektiği ve menajerine burada oynamak istemediğini ileterek Galatasaray’a transfer olma kararı aldığı İtalyan basını tarafından bugün manşetlere taşındı.

Editör: Bedirhan Altundağ