Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor'un başında gördüğümüz Sergen Yalçın, daha sonra Akdeniz ekibinin başındaki görevinden ayrılmıştı. O dönem yeniden Beşiktaş'a döneceği konuşulan Yalçın'ın yerine siyah-beyazlılar, takımın başına Hollandalı Giovanni van Bronckhorst'u getirmişti. Bu gelişmenin ardından Sergen Yalçın'ın kariyeri hakkında vereceği karar merakla bekleniyordu. 52 yaşındaki teknik direktör Arabistan'a gidiyor.

SERGEN YALÇIN, SUUDİ EKİBİYLE İMZALIYOR

3 yıllık aranın ardından geride kalanın sezonun ortasında Antalyaspor'un başına geçen Sergen Yalçın'ın kırmızı-beyazlı ekipte kariyeri yaklaşık 5 ay sürmüştü. Antalya temsilcisinde rakamlarıyla sınıfta kalan Yalçın, yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanıyor. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; İsmi açıklanmayan bir Suudi Arabistan Pro Lig ekibi, Sergen Yalçın ile 2 sezonluk anlaşmaya vardı. Deneyimli teknik adamın bu hafta içerisinde Arabistan'a giderek resmi imzaları atacağı belirtildi.

ANTALYASPOR'DA 1.22 PUAN ORTALAMASI YAKALAMIŞTI

3 Ocak 2024'te Antalyaspor'un başına geçen Sergen Yalçın, 25 Mayıs'ta görevinden ayrılmıştı. Yalçın bu süre zarfında takımının başında 23 maça çıkarken 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşarken 1.22 puan ortalaması tutturmuştu.

Editör: Bedirhan Altundağ