Trendyol Süper Lig devi Beşiktaş’ta ligde işler istendiği gibi gitse de UEFA Avrupa Ligi’nde bir türlü istediği sonuçları alamayan ve 2’de yapan Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy’a neden şans verilmediği gizemini koruyor. Gol yollarında sıkıntı yaşayan siyah-beyazlılarda, golcü oyuncu isyan etti.

SEMİH KILIÇSOY KAZAN KALDIRDI

A Milli Futbol Takımı’nın ve Beşiktaş’ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy için işler bu sezon istediği gibi gitmiyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst tarafından oldukça az süre bulan 19 yaşındaki santrfor oyuncusu sürpriz bir adım attı. Ortaya atılan iddialara göre; Semih Kılıçsoy, yönetim ve Giovanni van Bronckhorst görüşerek daha fazla şans bulmak istediğini ve bu isteğinin gerçekleşmemesi durumunda takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

SADECE 425 DAKİKA SAHADA KALDI

Geride bıraktığımız sezon tartışmasız Beşiktaş’ın en etkili ismi olan Semih Kılıçsoy, bu sezon geçen seneki fırsatları bulmakta zorlanıyor. Öyle ki, Semih Kılıçsoy’a bu sezon teknik direktör Giovanni van Bronckhorst tarafından sadece 425 dakika verildi. 1.78 boyundaki oyuncu, bu sürelerde gol veya asist katkısı veremedi.

Editör: Bedirhan Altundağ