Ülkemizde bir dönem Fenerbahçe ve Adanaspor’u da çalıştıran ve 2021 yılında 15 yıllık Almanya A Milli Takım kariyerine son veren Joachim Löw, tüm dünyanın konuşacağı bir karar aldı. 64 yaşındaki çalıştırıcı, yeni kulübüyle anlaşmaya vardı.

JOACHIM LÖW, ARAP EKİBİNİN BAŞINA GEÇİYOR

31 Temmuz 2021 yılından bu yana herhangi bir takım çalıştırmayan Joachim Löw yeniden takım çalıştırmaya hazırlanıyor. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Joachim Löw, Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden biriyle anlaşmaya vardı. Takımın isminin açıklanmadığı haberde, Löw’ün anlaştığı takımın kısa bir süre içerisinde resmi açıklama yaparak taraftarlarına sürpriz yapmayı planladığı belirtildi.

YILLAR SONRA KULÜP TAKIMI ÇALIŞTIRACAK

Joachim Löw için çıkan haber eğer doğrulanırsa Alman çalıştırıcı uzun yıllar sonra bir kulüp takımı çalıştıracak. Ünlü teknik adam son olarak 2003-2004 sezonunda Austria Wien’i çalıştırmıştı. Löw’ün 20 yıl sonra kulüp takımı kariyerinde neler yapabileceği ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

DÜNYA KUPASI KAZANMIŞTI

Joachim Löw, Almanya A Milli Takımı’nın başında 2014 Dünya Kupası zaferi yaşamıştı. Bunun yanı sıra Alman çalıştırıcı, 2017 yılında da Konfederasyon Kupası’nı müzesine götürmeyi başarmıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ