2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunu Fenerbahçe'nin başında geçiren ve sezon sonunda sözleşmesi dolduktan sonra kulüple bağlarını koparan İsmail Kartal'ın geleceği merak konusuydu. Bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayan ve neredeyse hiç kameralar karşısına çıkmayan deneyimli teknik adam için sıcak bir gelişme yaşandı. Kartal, yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanıyor.

İSMAİL KARTAL, SUUDİ ARABİSTAN'A GİDİYOR

Son olarak futbolcu olarak efsanesi olduğu Fenerbahçe'de görev yapan İsmail Kartal'ın önümüzdeki sezon mücadele edeceği lig belli oldu. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; İsmi açıklanmayan bir Pro Lig ekibi, takımın başına İsmail Kartal'ı geçirmek için görüşmelere başladı ve kısa bir süre içerisinde 63 yaşındaki teknik adam ile anlaşmaya vardı. Haberin detaylarında, başarılı çalıştırıcı ile bu hafta içerisinde 2 yıllık sözleşme imzalanacağı bilgisine yer verildi.

REKOR KIRMIŞTI

Geride kalan sezonda Fenerbahçe ile Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde başarılı bir performans sergileyen İsmail Kartal, ligde topladığı 99 puan ile kulüp tarihinin en yüksek puanına ulaşmıştı. Kartal'ın rekor kıran performansı şampiyonluk için yeterli olmamış ve Okan Buruk'un başında olduğu Galatasaray 102 puan ile şampiyonluk ipini göğüslemişti.

Editör: Bedirhan Altundağ