Oyuncu Rüştü Onur Atilla, 10 Haziran’da 10 yıllık evliliğini sona erdirdikten kısa bir süre sonra, şarkıcı Nez ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Güldür Güldür Show ile tanınan Atilla, ayrılığın hemen ardından Nez ile tatil fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak aşkını ilan etmişti. Bu hareketi, ihanet iddiaları ve olumsuz yorumlar eşliğinde geniş bir tartışma yaratmıştı.

Ekran Alıntısı

Sosyal medyada gelen tepkilere yanıt veren Atilla, "Evlilikler başlar ve biter, ilişkiler de öyle. Bu hayatın bir parçası. Hayatlara müdahale etmek, yorum yapmak ve sebepler üretmek, ne eski eşimin ne de kız arkadaşımın hak ettiği bir şey," diyerek açıklamada bulunmuştu.

asklari-ihanet-iddialariyla-baslayan-onur-atilla-ile-sarkici-nez-in-aski-kisa-surdu-JYBqT

Ancak aşk pozlarını sık sık paylaşan çiftin ilişkisi, beklenmedik şekilde sessiz sedasız sona erdi. Mynet'in haberine göre, Rüştü Onur Atilla ve Nez, birbirlerini sosyal medyadan da takibi bıraktı.


asklari-ihanet-iddialariyla-baslayan-onur-atilla-ile-sarkici-nez-in-aski-kisa-surdu-OEWec

Nez, ayrılıkla ilgili sorular üzerine, "Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık," açıklamasını yaptı. Ayrıca, yorumların abartıldığını belirten Nez, "Arkadaşlar, bu kadar abartmaya bence gerek yok," diyerek tepkilere son verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ