Geçtiğimiz Mart ayında 10 yıllık eşi Volkan Bahçekapılı'dan boşanan Türk futbolunun en popüler isimlerinden ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, boşanma haberlerini kızları Nil ve Naz'a pedagog desteğiyle açıkladıklarını belirtmiş ve 'Etkilenmediler diyemem ama süreci benim tahminimden daha sakin atlattılar ve şu anda da gayet iyiler.' demişti.

Kenanana

KENAN DOĞULU HAYRANI ÇIKTI

Geçen gün sosyal medya hesabından yeni hayatıyla ilgili "İyiyim. İyi olmamam için de bir sebep yok. En önemlisi sağlığım yerinde, çocuklarım, dostlarım, ailem yanımda. Bir süreçten geçtim ve hayata yeniden başladım. Unuttuğum şeyleri yeniden yapmaya başladım, yapmadığım veya keşfetmeyi ertelediğim şeyleri yapıyorum. En önemlisi artık daha çok "ben" demeyi öğrendiğim bir dönemdeyim. Kendimi yeniden keşfediyorum da diyebiliriz İçimde unuttuğum enerjimi, hayat ışığımı gazetemagazin'e yánítndım. Bu yüzden de iyoim ve mutluyum" ifadelerini kullanan Terim küçükken hayranı olduğu Kenan Doğulu ile kızlarını bir araya getirdi. O anları sosal medya hesabından paylaştı. 

Ekran Resmi 2024 06 05 15.13.04

'YILLARDIR DESTEK ALIYORUM"

Takipçilerinin sorularını yanıtlayan Terim; "Ben psikolojik destek yıllardır alıyorum. Sadece bu sürece özel almadım, zaten alıyordum, devam ettim, ediyorum. Psikolojik destek almanın insanı inanılmaz pozitif yönde etkileyen çok faydalı bir şey olduğunu düşünüyorum. Hepimizin hayatla ilgili bir sürü kaygısı var. Bize kodlanan yüzlerce duygu var. İnsanın kendiyle yüzleşmesi, kendini tanıması ve sonrasında da güçlenmesi bence en başta terapi süreciyle oluyor. Günümüz dünyasında artık terapinin de bir lüks haline geldiğini anlıyorum ama online terapi platformu gibi bir çok alternatif de var. Bu sebeple herkes hayatında bir kere terapiye gitmeli ve psikolojik destek almalı diye düşünüyorum" demişti. 

Muhabir: LİLA OKYANUS