Türk futbolunun en popüler isimlerinden ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim'den kötü haber gelmiş, Terim, 2014 yılında hayatını birleştirdiği Volkan Bahçekapılı ile tek celsede boşanmıştı. Buse Terim’in ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davası, geçen ay  İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü. 

660266F1A86C8D09Ad222B0E

2 çocuğu bulunan çiftten Buse Terim sosyal medya hesabından ilk açıklamayı yapmış ve Terim; ''Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde, ailemizin, özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz...'' ifadelerini kullanmıştı. 

Ekran Resmi 2024 06 05 15.13.04

İLK KEZ KONUŞTU

Geçen akşam bir davete katılan Buse Terim, boşanmanın ardından ilk kez konuştu ve 'Çok önemli değil nedeni, neden olduğu bence. Nasıl evlenmek çok normal bir şey ise. Ayrılmak boşanmak bunlar da normal şeyler. Anne babayız biz iki tane kızımız var o yüzden hayat boyu görüşeceğiz onlar için.'

Muhabir: SERKAN BAYAR