ABD Denver'da; Burger King çalışanına ödeme karşılığında uyuşturucu teklif eden Eugene Robertson, aynı gece başka insanlara da kabusu yaşattı. 40 yaşındaki adama 143 yıl hapis cezası verildi.

KİMSE YARALANMADI

Savcılar, olayın Eugene Robertson'ın Denver'ın Aurora banliyösünde işlediği bir dizi suçun başlangıcı olduğunu söyledi. O gece kimse yaralanmadı. Jüri, Robertson'ı sekiz cinayet teşebbüs de dahil olmak üzere 17 suçtan suçlu buldu.

UYGUN CEZA VERİLDİ

18. Yargı Bölgesi Savcısı John Kellner'ın sözcüsü Eric Ross, "Bu 143 yıllık cezayı, o gece korkuttuğu çok sayıda kurban için adalet olarak görüyoruz. Jüri üyeleri, bu sanığın işlediği suçların ciddiyetini kabul etti. Hakimin uygun bir ceza verdiğine inanıyoruz" dedi.

ÖNÜNE GELENE!

Robertson silahı Burger King çalışanına doğrulttuktan sonra, caddenin karşısındaki bir markete girdi. Orada da bir kasiyerin kafasına silah dayadı. Güvenlik kamerasını fark edince, kameraya ateş etti ve oradan ayrıldı. Dışarıdaki otoparkta bulunan iki kişiye doğru da ateş etti. Aynı gece evine dönen saldırgan, apartmanda da silahını ateşledi. İçeride birkaç kişi vardı. Kız arkadaşı ise çalıların arkasına saklanmıştı.
 

Muhabir: Münevver Beyza Morgül