Ruhun Duymaz dizisiyle ekranlarda son olarak boy gösteren Burcu Özberk, son dönemin parlayan yıldızlarından biri. Sosyal medyada tam 9.5 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve paylaşımları büyük ilgi görüyor.



Sadece oyunculuğuyla değil, fit görünümüyle de dikkat çeken Özberk, yaz mevsimini çok seviyor. Önceki sezonlarda tatil tekliflerini reddeden güzel oyuncu, deniz kenarındaki pozlarını paylaşarak yazın keyfini çıkarıyor.

Fit vücuduyla göz kamaştıran Burcu Özberk, siyah bikinisiyle kendini göstererek hayranlarını büyüledi. Güzel oyuncu, bu paylaşımına "Deniz havası hiç iyi gelmez mi?" notunu ekleyerek beğeni yağmuruna tutuldu.

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Türk dizi ve tiyatro oyuncusu olan Burcu Özberk, 11 Aralık 1989 tarihinde Eskişehir'de doğdu. Eğitim hayatına Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde başladı ve mezun oldu. Oyunculuk kariyerine Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Huricihan Sultan karakteriyle adım attı.

Kariyerinin dönüm noktası, Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı Nazlı Yılmaz karakteri oldu. Ayrıca, Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Quills ve Woyzeck Masalı gibi oyunlarda sahne aldı. 2017-2018 yıllarında TRT 1'de yayınlanan Aslan Ailem dizisinde rol aldı. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırdı. Daha sonra 2019-2020 yılları arasında Çağlar Ertuğrul ile birlikte Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk dizisinde oynadı ve bu diziyle Altın Kelebek Ödülleri'nde Romantik Komedide En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. 2020 yılında FOX'ta yayınlanan Çocukluk (diğer adıyla Kimsesizler) dizisinde Ayşegül karakterini canlandırdı. 2021-2022 yılları arasında aynı kanalda yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakteriyle başrolde yer aldı.

HABER MERKEZİ

Editör: Funda Işık