Düğünlerinden bir gün önce düzenledikleri partiyle dikkat çeken çiftin romantik pozları, sosyal medyada büyük ilgi gördü. İkilinin pozları, beğeni yağmuruna tutuldu. Burcu Esmersoy'un yıllara meydan okuyan güzelliği ve fit görünümüyle dikkat çekiyor. Ünlü sunucu, 16 yaşından küçük sevgilisi Nazım Akmandil ile İtalya'da dünyaevine girecek. Öncesinde düğünlerini kutlamak için düzenledikleri parti, çiftin romantik anlarını sosyal medyada gündeme taşıdı.

46 yaşındaki ünlü sunucu, 30 yaşındaki Nazım Akmandil ile Portofino'da evlenmek için hazırlanıyor. Düğünleri öncesinde düzenledikleri parti, çiftin romantik pozlar verdiği anlara sahne oldu.

1.5 yıl boyunca birlikte olan çiftin paylaştığı pozlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

AŞKLARI UÇAKTA BAŞLADI

Burcu Esmersoy, sevgilisi Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini Ceyda Düvenci'nin programında paylaşmıştı. Hikayeyi şu şekilde anlattı: "Bir sabah 8.15 uçağıyla Berlin'e yolculuk yaparken, bomboş bir uçakta 2A ve 2B koltuklarına oturduk. Boş uçakta yan yana oturduk! Uçak kalkmadan ben uyurum, çünkü yoğun bir çalışma temposundayım ve uçakta genellikle derin bir uyku çekerim. Ama o kadar dikine uyurum ki, yanındaki kişiyi rahatsız etmek istemedim, bu yüzden başka bir koltuğa geçtim. Uçak indiğinde pasaport kontrol kuyruğuna girdim ve orada 1 saat 45 dakika kadar beklemem gerekti. Bu sırada kuyrukta birlikte beklediğimiz 2 Türk yolcu ile sohbet etmeye başladık. Bu hikayeyi daha önce kimseye anlatmadım, ilk kez burada paylaşıyorum."

HABER MERKEZİ

Editör: Funda Işık