Yer aldığı tüm projelerde isminden söz ettiren Burak Deniz Bir Gece Masalı’yla ekrana dönüyor. Dizide Mahir karakterine hayat veren oyuncu dizinin dünyasını şöyle anlattı; “Hayatta tesadüf diye bir şey var mıdır yoksa bütün bu yaşananlar kader mi? Başımıza gelen olaylar bizi hayatımızın aşkıyla karşılaştırmak ve ona hazırlamak üzere mi yaşanıyor? Aşk ilk görüşte tezahür eder mi? gibi sorularla karşılaşacağımız bir dünyaya adım atıyoruz. Atmosferi, tanıtımlarımızdan ve adımızdan da anlayacağınız üzere masal gibi…”

M A H İ R B U R A K D E N I Z

KARAKTERİNİ ANLATTI

Karakterine dair ise şunları paylaştı; “Mahir’in hayattaki en büyük hedefinden şaşma olasılığına rağmen Canfeza’nın yaşadığı zor duruma kayıtsız kalamaması bu karakteri bana çok gerçek kıldı. Hayatın akışı doğrusal değil ve ne kadar plan yaparsan yap öğrenmen gereken dersi alman için bazen akıntıya kapılman gerekiyor. Sanırım Mahir’le en temel benzerliğimiz burada.”

S 04Bd6Ac313Af585F29A7F460Fa814B623Be16C8B

PARTNERİ İÇİN NE DEDİ?

Yeni partneri Su Burcu Yazgı için ise bunları paylaştı; “Yazgı gerçekten oldukça yetenekli bir oyuncu. Karakterine kattığı derinliğe şahit olmak büyük keyif. İlk haftadan hemen uyum sağladık. Eminim izleyicilerimiz de uyumumuzu ekranları aracılığıyla fark edecek ve keyifle icra ettiğimiz, yarattığımız bu dünyayı sevecektir.” 

S A7C8A43F6Aaa97Bcdafe802F24Ce1C95D96Dc9C1-1

ARALARINDA 15 YAŞ FARK VAR

Henüz 18 yaşındaki genç ismin- 33 yaşındaki Burak Deniz'le partner yapılması geçen aylarda sosyal medyada gündem olmuştu. İkilinin daha önce Bizim Hikaye dizisinde de birlikte rol aldıkları ortaya çıkmışt. Su Burcu Yazgı Coşkun'un çocuk oyuncu olarak yer aldığı dizide Burak Deniz Hazal Kaya ile başrolü paylaşıyordu. 

Muhabir: LİLA OKYANUS