Los Angeleslı adam, transseksüel bir bireyi öldürdüğünü kabul etti. 30 yılını hapishanede geçirecek. 22 yaşındaki Makhari Seven Gasaway, Bölge Savcılığı'nın bir basın bülteninde belirttiğine göre; ikinci derece cinayet, ağırlaştırılmış saldırı ve delil karartma suçlarından hüküm giydi.

ARKADAŞLIK SİTESİ

Haziran 2022'de polis, Gulfport'taki bir ihbara yanıt verdi. 27 yaşındaki kurbanı iki kurşunla ölmüş halde buldu. Arkadaşları ve ailesi onu Shawmayne Giselle Marie olarak tanımladı. Basın açıklamasına göre Gasaway, Marie ile bir arkadaşlık sitesi aracılığıyla tanıştı.

KİMSE BİR ŞEY YAPMADI

Transseksüel olduğunu öğrendiğinde kurşun yağdırmaya başladı. Haber bültenine göre; Hakim Lisa Dodson, Gasaway'e savunma duruşması sırasında "Neden çıkıp gitmedin? Neden birini vuracak kadar içgüdüsel bir tepki verdiğini anlayamıyorum. Sana kimse bir şey yapmadı. Ailen sonsuza dek acı çekecek ve sen bu uzun cezayı alacaksın" dedi.

KOYU GİYSİLER GİYDİ

Açıklamada, Marie'nin kız kardeşinin de üç kurşunla yaralandığı belirtildi. Marie'nin hayatta kalan kız kardeşi, polise, koyu renkli giysiler giyen bir adamın gece yarısı daireye gelip kendisini ve kardeşini vurduğunu söylemişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ