Beyaz TV ekranlarında Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Bülent Ersoy, programda yorumcu olarak yer alan Arto'ya demediğini bırakmadı. Magazin gündemiyle ilgili yaptıkları yorumlarla gündeme gelen programın bugünkü konusu Bülent Ersoy'un menajeri Haluk Şentürk oldu.

Hande Sarıoğlu ile birlikte sunduğu programda menajer Haluk Şentürk hakkında konuşan Arto, yayına bağlanan Bülent Ersoy'dan adeta fırça yedi.  Telefonla programa bağlanan Ersoy sözlerine, "Hediyelerini alırken, kabul ederken, hatta kendisini taciz ederken, "Ay şu çok güzelmiş bunu da al bize" dediğiniz zamanları unuttunuz. Ben çok iyi hatırlıyorum. Ben bunamadım. Aklı başında öleceğim." diyerek başladı.

S 9Bb814D0E536906E936Ff8945A0B48Ddcbcaedb3

'SENİ HİÇ SEVMİYORUM, YALANCISIN!'

O sırada Arto ise Haluk Şentürk'ün eski arkadaş olduklarını ve hatıralarının olduğunu söyleyerek kendisini savunmaya çalışsa da Bülent Ersoy'un öfkesi devam etti. Diva Arto'ya "Seni sevmiyorum. Siz eski arkadaşlarınız hakkında hala böyle nasıl yorum yapabiliyorsunuz. Kime gideceğim başka? Ben menajer olarak bir sürü insanla çalışmadım. Siz beni arayamazsınız. Size cevap vermem. Sizi hiç sevmiyorum. Çünkü siz yalancısınız. İnsanın sinirlerini bozmayın. Ben ortalığı ayağı kaldırırım. Dikkat edin. Siz yalancısınız, yalancı.' ifadelerini kullandı.

Bülent Ersoy'un söyledikleri karşısında neye uğradığını şaşıran siviri diliyle bilinen Arto ise ünlü isme cevap veremedi. 

Kaynak: DEMET SAROVA