Duayen yapımcı Fatih Aksoy'un liderliğindeki MedYapım, unutulmaz dizilere imza atmaya devam ediyor. FOX için peş peşe yeni dizilerin hazırlıklarına başlayan MedYapım, "Hudutsuz Sevda" dizisini 21 Eylül akşamı seyirciyle buluşturacakken, diğer dizisi "Kirli Sepeti"nin yayın tarihi henüz netleşmedi.

FOX, haftanın farklı günlerine diziler yayınlamaya devam edecek. Pazartesi günü "Bambaşka Biri," salı günü "Yabani," Çarşamba günü "Adı Farah," ve Perşembe günü "Hudutsuz Sevda" dizilerini izleyicilerle buluşturacak. "Kirli Sepeti" dizisi ise izlenme durumlarına göre cuma, cumartesi veya pazar günlerinden birine denk gelecek şekilde yayınlanacak.

MedYapım'ın FOX için hazırladığı Adana'da çekilecek olan üçüncü dizi olan "Çirkin," istenilen oyuncu kadrosunu oluşturamadığı için projeden vazgeçildi. Yapım şirketi ise iki yeni dizi projesi üzerinde çalışmalarına devam ediyor. İlk proje olan "Kopuk" adlı dizinin yönetmeni bu hafta belirlendi ve başarılı yönetmen Koray Kerimoğlu tarafından yönetilecek.

Tarlabaşı'nda geçen dizi için senaryo, Deniz Karaoğlu, Fuat Mete ve Özden Selim Karadana tarafından yazılıyor. MedYapım'ın ikinci yeni dizisinin kod adı ise "Küçük Anne"... Dizinin ilk sahnesi, yabancı bir lisede hizmetli olarak çalışan İnci'nin doğum yapma anıyla başlıyor. İki dizinin de oyuncu seçmeleri devam ediyor.

BİRSEN ALTUNTAŞ

Editör: Funda Işık