Milli Türk Talebe Birliği'nin (MTTB) kuruluşunun 106. yılında, birliğin Fatih'teki binasında bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel ve MTTB Başkanı Tahsin Başarı katıldı.

Erdoğan, İletişim Başkanlığı'nın websitesinde de paylaşılan konuşmasında İsrail-Filistin arasındaki savaşa da değinerek şunları kaydetti:

Söylüyorum, dün de söyledim. İsrail bir terör devletidir. Bu terör devletinin başında olan kişi de ne yazık ki İsrail'i şu anda adeta İsrail halkını isyan ettiriyor ve onları kendine karşı isyan ettirir hale getirmiştir. Onun için eceli yakındır. Bu suçun mutlaka uluslararası düzeyde takip edilmesi, soruşturulması ve zalimlerin hak ettikleri cezaları almaları şarttır. Aksi takdirde dünyada hiçbir birey, hiçbir toplum kendini güvende hissedemez. Arkasına Amerika ve Avrupa gibi güçleri alan her terör oluşumu insanları dilediği gibi katledecek, soykırıma varan vahşetler uygulayacaksa dünya düzeni tümden bozulmuş demektir.

Kaynak: HABER MERKEZİ