Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Anıl Altan-Pelin Akil çiftinden Pelin Akil, geçen günlerde bir davet sonrası objektiflere yansımış ve ayrılık iddialarıyla ilgili "Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok. Her şey ortada. Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı şekilde yayılıyor. Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok." demişti. 

66540995E80837398226Bf03

ANIL ALTAN İDDİALARI YALANLADI

2016 yılında dünyaevine giren, 2019'da kızları Alin ve Lina'yı kucağına alan çiftten, Anıl Altan da konuyla ilgili "Arkadaşlar, böyle bir şey söz konusu değil. Bu gün de arkadaşımla denk geldik size. Normalde birlikte de çıktığımız zamanlar oluyor. Geçtiğimiz günlerde de tatildeydik birlikte fotoğraflarımızı da paylaştık. Her şey olağan akışında herhangi bir sorun yok. Yine tatile gideceğiz, anlaşılan yine bir sürü fotoğraf atmamız lazım." ifadelerini kullanmıştı. 

Pelin Akil Anil Altan Cifti Ikiz Bebekleriyle 13655854 Amp

PELİN AKİL GERGİNLİKTEN ÖLECEK

Geçtiğimiz akşam bir davette görüntülenen çiftin verdiği röportajda Pelin Akil'in Anıl Altan'ın her sözüne tepki göstermesi dikkat çekti. Anıl Altan'ın, "Ev işlerine yardımcı oluyorum" demesi üzerine Akil, "Neye yardımcı oluyorsun? Kıyafetini olduğu yere bırakıyorsun. Neden doğru konuşmuyorsun? Çocuklara çok iyi babalık yapıyorsun..." diyerek tepkisini dile getirdi. Akil'in son denemdeki eşine karşı gergin tavırları, ne derlerse desinler, yakında ayrılık olabileceği şeklinde yorumlandı. 

S 869D1B57Baefeac22Bfefe8Df5Cd0E61Cea1C2E8

SOĞUK RÜZGARLAR ESMİŞTİ

Geçen hafta da Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlayan Anıl Altan, ikizleri Alin ve Lina'nın Galatasaray forması giydiği anları paylaşmış. Gönderinin altına Fenerbahçeli olan Pelin Akil'in "Kızlarla koymak ne alaka? Kendi kendine sevin..." yorumu yazması soğuk bir rüzgar estirmişti.  Galatasaray taraftarları Anıl Altan'a boşanması yönünde yorumlar yazmıştı. 

Muhabir: SERKAN BAYAR