NBA ekibi Milwaukee Bucks'ın yıldız oyun kurucusu Damian Lillard, Wisconsin'deki Fiserv Forum'da düzenlenen NBA Medya Günü etkinliğinde, istemediği sorularla karşılaştı. Bir muhabir tarafından rapçi GloRilla'yla ilgili ne düşündüğü soruldu. Glo ile ilgili bir soruya yanıt verdi .

SAYGI DUYUYORUM

Muhabir, ünlü rapçinin X hesabında Lillard ile paylaştığı fotoğrafına, "Bu adam kim? Çünkü onu istiyorum" yorumunu eklediği zamana atıfta bulunuyordu. 34 yaşındaki Lillard, "Kişisel hayatımla ilgili konuşmak istiyorum. Onu tanıyorum ve sadece sanatına saygı duyuyorum. Başka da bir şey yok" dedi.

GEÇEN EKİMDE BOŞANDI

Lillard, daha önce konuyla ilgili gelen soruları yorumsuz bırakmıştı. Yıldız basketbolcu, iki yıllık evliliğin ardından geçen ekim ayında eşi Kay'la Lillard'dan görüş ayrılıkları nedeniyle boşandığını duyurmuştu. Çiftin altı yaşındaki Damian Jr. ve üç yaşındaki ikizler Kalii ve Kali olmak üzere üç çocuğu var.

İSMİNİ YAZDIRDI

Boşanmadan kısa bir süre sonra rapçi GloRilla, Instagram hikayesinde ileri gitmişti. Kendi adıyla basketbolcunun ismini birleştirerek, "GloLillard" yazılı formayla sahneye çıktığı anların görüntülerini paylaştı.

Muhabir: Öznur Demirbey