Fenerbahçe’nin eski kalecisi ve Hatayspor’un eski teknik direktörü Volkan Demirel, 2010 yılında oyuncu eşi Zeynep Demirel ile hayatını birleştirmişti. Evliliklerinden iki kız çocuğu sahibi olan çift, Mayıs ayında boşanacaklarına dair çıkan iddialarla gündeme gelmişti. Ancak bu iddiaların ardından çiftin  şimdilerde bebek beklediği iddia edildi.

demirel

Zeynep Demirel’in Göbeği Dikkat Çekti

MuhabirOnline'da yer alan habere göre, Zeynep Demirel’in üçüncü kez anne olacağı iddiaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Zeynep Demirel’in son yaptığı paylaşımda göbeğinin belirginleşmesi, takipçilerinin dikkatini çekti.

Zeynep Demirel’in hamilelik belirtilerini gösterdiği anlar, “Göbeği dikkat çekti” yorumlarına neden oldu. Paylaşımında “Yeni bir başlangıç” notu düşen Demirel’in bu ifadeleri, bebek beklediği yönündeki iddiaları güçlendirdi. 

Zeynep Sever Demirel'den eşi Volkan Demirel'i ağlatan 40'ıncı yaş mesajı

Mayıs ayında boşanacakları konuşulan çiftin, şimdi bebek müjdesiyle gündeme gelmesi, hem Volkan Demirel’in hem de Zeynep Demirel’in hayranlarını mutlu etti. Çiftin, bebek haberini resmen duyurup duyurmayacağı ise merakla bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ