Bora Balcıoğlu yaptığı açıklamada, “Esnafımızın taleplerini dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek bizim için çok önemli. Bugün burada esnafımızla ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. İhtiyaçlarını dinledik ve çözüme kavuşturmak üzere notlarımızı aldık” dedi.

Vatandaşlarla da sohbet ederek görüş ve önerilerini alan Balcıoğlu, “Hemşehrilerimizin memnuniyeti bizim için çok değerli. Onların görüş ve önerileri ile hizmetlerimizi daha iyi hale getirmek için bize yol gösteriyor” diye ekledi.

SON DAKİKA | Suriye'den yaşanan olaylarla ilgili açıklama geldi SON DAKİKA | Suriye'den yaşanan olaylarla ilgili açıklama geldi

İLÇEMİZİN YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLUN

2025-2029 yıllarını kapsayacak stratejik planı için Silivrililerin görüşlerini toplamak üzere yeni bir katılım kampanyası başlattığını belirten Bora Balcıoğlu “İlçemizin her köşesinden vatandaşlarımızın görüşlerini almak, sesine kulak vermek Silivri’nin ihtiyaçlarını ve beklentilerini daha iyi anlamamıza yardımcı olacak. Bu süreç, söz verdiğimiz gibi ilçemizin geleceğini hep birlikte şekillendirmemizi sağlayacak.

Silivri’nin geleceği için her bir vatandaşımızın fikri bizim için çok önemli. www.birlikte.silivri.bel.tr adresinden kentimizin geleceği ile ilgili önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın, ilçemizin yönetiminde söz sahibi olun” şeklinde konuştu.

Kaynak: MEHMET KIZMAZ