Beşiktaş, bu sezon Fenerbahçe ile birlikte UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil ediyor. İki ön eleme turu ve play off sonrasında gruplara kalan Beşiktaş, Belçika'dan Club Brugge, Norveç'ten Bodo Glimt ve İsviçre'den Lugano ile D Grubu'nda bir üst tura çıkmak için mücadele verecek. İlk maçında Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, gruptaki ikinci maçında İstanbul'da İsviçre temsilcisi Lugano'ya 3-2 mağlup oldu. Üçüncü maçında ise Norveç ekibi Bodo Glimt ile karşılaşacak. Bodo Glimt - Beşiktaş maçı şifreli ve şifresiz kanaldan yayınlanacak. İşte karşılaşmayı şifresiz yayınlayacak kanal bilgileri...

BODO GLIMT BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA?

Beşiktaş, Konferans Ligi D Grubu üçüncü maçında Norveç'te Bodo Glimt ile karşı karşıya geliyor. 26 Ekim Perşembe günü Aspmyra Stadı'nda oynanacak Bodo Glimt - Beşiktaş maçı Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak. Beşiktaş, ilk maçında Club Brugge ile 1-1 berabere kalmış, ikinci maçında ise Lugano'ya sürpriz bir şekilde 3-2 mağlup olmuştu.

BODO GLIMT - BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Beşiktaş'ın gruplara kalana kadar maçları farklı kanallarda yayınlandı. S Sport Plus, TRT Spor gibi platformlarda maçları yayınlanan Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi gruplarındaki tüm maçları Exxen platformundan ekranlara gelmeye devam ediyor. UEFA Konferans Ligi'nin yayıncısı olan Exxen, Beşiktaş'ın maçlarını şifreli olarak ekranlara getiriyor. Fakat Bodo Glimt - Beşiktaş maçı Exxen dışında Azerbaycan kanalı İçtimai TV'den de şifresiz olarak ekranlara gelecek. Bu kanalın kurulumunu yaparak, Beşiktaş'ın bu mücadelesini uydudan şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA KADROSU 

Beşiktaş, grup maçları öncesinde UEFA'ya kadrosunu bildirmişti. Siyah-beyazlılarda listeye son dakikada yeni transfer Eric Bailly de eklenmişti. İşte Beşiktaş'ın UEFA kadrosu:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Vincent Aboubakar, Daniel Amartey, Eric Bailly, Tayfur Bingöl, Onur Bulut, Gedson Fernandes, Omar Colley, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Semih Kılıçsoy, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Jean Onana, Alex Chamberlain, Milot Rashica, Ante Rebic, Valentin Rosier, Demir Ege Tıknaz, Cenk Tosun, Salih Uçan, Necip Uysal, Bakhtiyor Zaynutdinov.

BEŞİKTAŞ'IN UEFA KONFERANS LİGİ FİKSTÜRÜ

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'ndeki fikstürü belli oldu. Siyah beyazlılar, açılışı Club Brugge ile yaptı. Kapanışı ise İsviçre'de Lugano karşısında yapacak.

1. Maç
21 Eylül Perşembe
22.00 Club Brugge – Beşiktaş: 1-1

2. Maç
5 Ekim Perşembe
19.45 Beşiktaş – Lugano: 2-3

3. Maç
26 Ekim Perşembe
22.00 Bodo/Glimt – Beşiktaş (Aspmyra)

4. Maç
9 Kasım Perşembe
20.45 Beşiktaş - Bodo/Glimt (Beşiktaş Stadyumu)

5. Maç
30 Kasım Perşembe
20.45 Beşiktaş – Club Brugge (Beşiktaş Stadyumu)

6. Maç
14 Aralık Perşembe
23.00 Lugano – Beşiktaş (Stadion Letzigrund)

Editör: Orhan Duman