Yapımcılığını Abdullah Oğuz ve Evren Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Özden Uçar, Onur Böber ve Evren Oğuz’un kaleme aldığı, müziklerini Tevfik Akbaşlı’nın hazırladığı; Abdullah Oğuz imzalı Netflix dizisi Mezarlık izleyici tarafından büyük ilgi görmüştü. Dizi ekibi 2. sezon için sete çıktı. 

ŞİDDETİ GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR

‘’Güneşten Daha Sıcak’’, ‘’Bir Nefes Kadar Yakın’’, ‘’Göldeki Kadın’’ ve ‘’Düğüm’’ olmak üzere 4 filmden oluşan seride kadına yönelik her türlü şiddeti ve kadın cinayetlerini ele alan Abdullah Oğuz, hiçbir kadının şiddetin gölgesinde yaşamaması gerektiğini belirterek; tüm kadınların şiddetin olmadığı, sömürüden uzak ve daha özgür bir dünyada yaşamayı hak ettiklerini dile getiriyor.

'ARKADAŞLARIMI ÖZLEDİM'

Birce Akalay’ın, gizemli kadın cinayetlerini çözmek için ekibi ile birlikte emniyetin Asayiş Şube Müdürlüğünde kurulan Özel Suçlar Birimi’nin başına getirilen Başkomiser ‘’Önem Özülkü’’ karakterini canlandırdığı film serisi için  “Mezarlık'ın yeni sezonu olacak. Biz Abdullah Oğuz ile Zaferin Rengi'ni çektik, o biraz yorgun. Şimdi ben de bir sinema filmi sürecindeyim. Onun sonrasında hasretle bekliyorum. Arkadaşlarımı çok özledim.” demişti. 

Kaynak: DEMET SAROVA