Florida eyaletine bağlı Daytona Beach'de yerel yetkililer, 14 yaşında bir çocuğun köpek balığı tarafından ısırıldığını bildirdi. Volusia County Beach Ocean Rescue'ye göre; Missouri'den ziyarete gelen genç, sadece diz hizasında suda dururken sol ayağından ısırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

İNANILMAZ BİR ARTIŞ

Olay, 30 günlük süre içerisinde Volusia Bölgesi'nde bildirilen dördüncü köpek balığı ısırığı vakası oldu. Geçen pazartesi günü, 14 yaşında bir çocuk daha sağ baldırından ısırıldı. Volusia County Beach Safety'nin yardımcı şefi Aaron Jenkins'e göre; hayati tehlikesi olmayan kesiklerle hastaneye kaldırıldı.

DİZ BOYU SUDAYDI

Görgü tanıkları, hayvanın bölgede yaygın olarak görülen siyah uçlu resif köpek balığı olduğunu söyledi. Ohio'dan gelen 21 yaşındaki bir adam, 4 Temmuz'da diz boyu suda top oynarken ayağından ısırılmıştı. Jenkins, kurbanın hayati tehlikesi olmayan yaralar aldığını söyledi.

BIÇAKLANIYORMUŞ GİBİ

21 yaşındaki kurban Connor Baker, "Ayağım bıçaklanıyormuş gibi hissettim. Kıyıya olabildiğince hızlı ulaşmaya çalıştım" açıklamasında bulunmuştu. Ertesi gün, 5 Temmuz'da, Florida'dan 26 yaşında bir adam, sığ suda yürürken ayağından ısırılmıştı. Jenkins, bu kişinin yaralarının da hayati tehlike oluşturmadığını söyledi.
 

Muhabir: Lila Okyanus