Eyalet polisi, yaptığı basın açıklamasında, Georgialı bir ailenin beş üyesinin New York'un kuzeyinde meydana gelen bir uçak kazasında hayatını kaybettiğini belirtti. Açıklamada, 76 yaşındaki Roger Beggs, 43 yaşındaki Laura Van Epps, 42 yaşındaki Ryan Van Epps, 12 yaşındaki James R. Van Epps ve 10 yaşındaki Harrison Van Epps'in, ailelerinin beyzbol turnuvası için gittiği New York'un Cooperstown bölgesinden Georgia'ya döndükleri belirtildi.

Dövüşçü kadın hırsızı yere indirdi ama polisler zamanında gelmedi Dövüşçü kadın hırsızı yere indirdi ama polisler zamanında gelmedi

EKİPLER SEVK EDİLDİ

New York Eyalet Polisi'ne göre; yetkililer olası bir uçak kazası konusunda uyarıldı. Delaware County'deki Masonville kasabasında bulunan Lake Cecil Yolu civarına sevk edildiler.

DRONE ATV VE HELİKOPTERLER

Polis, çok sayıda kurumun düşen uçağı (tek motorlu Piper Malibu Mirage) ve hayatını kaybeden yolcuları bulmak için drone, ATV ve helikopter kullandığını söyledi.  Uçak, New York, Oneonta'daki Albert S. Nader Bölge Havaalanı'ndan ayrılmıştı ve yakıt ikmali için Batı Virginia'ya gidiyordu.

VALİDEN TAZİYE MESAJI

Son varış noktası Atlanta'nın dışındaki Cobb County Uluslararası Havaalanı'ydı. Kazanın nedeninin federal kurumlar tarafından araştırıldığı bildirildi. Georgia Valisi Brian Kemp, sosyal medya platformu X'te yaptığı açıklamada, kurbanları tanıyan ve seven herkese "en derin taziyelerini" iletti.

Kaynak: HABER MERKEZİ