Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiği görüntüleri, "Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından ifşa etmişti. Bilal Hancı ise "Görüntüler anlaşmalı olarak boşandıktan sonraki bir tarihte çekildi" açıklamasını yapmıştı. Çepni, avukatının "Asil ve güzel müvekkilim" notuyla yayınladığı kareyi kendi sayfasından paylaşarak; "Keşke herkesin arkasında senin gibi bir kadın olsa" mesajıyla dikka çekmişti.

ALDATMA İDDİLARI GÜNDEM OLMUŞTU

Hancı’nın eski eşi Esin Çepni’nin Onlyfans hesabı açarak çıplak pozlarını paylaşması gündeme oturdu.  Yaşananların ardından Esin Çepni sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Esin Çepni açıklamasında, “Bana ait olan ve olduğu iddia edilip özel kanallar aracılığı ile satılan ve satan herkesi muhatap olmadan avukatıma iletiyorum” ifadelerini kullandı.

HEMEN AÇIKLAMA GELDİ

Hancı aldattığı iddia edilen dönemde  sosyal medya sayfasının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda, "Hayatımda hep doğru bildiğim şeyleri yapmaya çalıştım, kimseye yanlışım olmasın istedim. Kendi yağında kavrulan bir adam olmaya çalıştım. Gelinen noktada yaşadığım şeyler eğrisiyle, doğrusuyla benimdi ve hepsini kabul ediyorum."

Gvcqlbowgaaottj Akar

"Kendim dışında insanları üzdüysem, kırdıysam affola. Artık hayatım yoluna girer mi, girmez mi, eskisi gibi olur mu bilmiyorum. Tek istediğim mutlu olmak, tekrardan gülmek, eğlenmek. Arkadaşlarımla, dostlarımla, ailemle güzel günler yaşamak istiyorum" demişti. 

10001162394A4A05712587Edb1 Ssc6

Ayrıca; "Ben yaşadıklarını kafasına takmayan bir insan hiçbir zaman olmadım. Kafamın içinde susmayan, durmayan bir Bilal var; daha iyiye gitmemi engelleyen, beni köşeye sıkıştırmış bir Bilal... Hayat herkese ikinci bir şans veriyorsa ben de hayattan ikinci bir şans istiyorum. Nasıl mutlu olacaksam öyle olmak istiyorum. Ne kadar zamanda olur bilmiyorum ama olsun istiyorum..." ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: DEMET SAROVA