Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu'nun yeni uyarlaması olan Bihter filmi, bugün itibariyle Amazon Prime dijital platformu üzerinden izleyicisiyle buluştu.


Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir gibi deneyimli isimlerin başrollerini üstlendiği film, özellikle Boran Kuzum ve Farah Zeynep Abdullah'ın sevişme sahnesi ile dikkat çekiyor.

Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter karakterine, Boran Kuzum'un ise Behlül karakterine hayat verdiği film, birçok sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Abdullah ve Kuzum'un ateşli sahnesinde, Kuzum'un çırılçıplak görünmesi ise sosyal medyada büyük ilgi çekti.


sahne

 

Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un performansına dair yapılan yorumlarda, "Sürekli sevişme sahnesi var", "Boran Kuzum'u böyle de gördük ya", "Sahneler çok fazla" gibi ifadeler ön plana çıktı.

Bihter filminin başrol oyuncularından Farah Zeynep Abdullah ile Hande Ataizi'nin sette yaşadığı tartışma nedeniyle küstükleri iddia edilmişti.



farah biter

Ancak çekimlerin ardından bir araya gelmeyen ikili, Bihter filminin dün akşam Halim Paşa Yalı’sında düzenlenen galasında buluştu. Ünlü oyuncular, birlikte kamera karşısına geçerek sarılarak barıştıklarını ilan ettiler.



 

Kaynak: haber merkezi