Kanye West ve Bianca Censori, son dönemlerin en çok konuşulan çiftlerinden biri olarak tüm dünya magazininde ilgi görüyor. 

Kanye West Bianca Censori

Sıra dışı ve cüretkar tarzlarıyla hem eleştirilerin hedefi olan hem de kafaları karıştıran çiftten mimar olan Bianca Censori'nin eski patronu Joe Toscano Censori ile ilgili düşüncelerini anlattı.

Rapper Kanye West Wife Bianca 891675943

The Sydney'e verdiği röportajda, Joe Toscano, Bianca'nın 2020'de Yeezy için çalıştığını öğrendiğinde şok olduğunu, Kanye West'le evlendiğini duyduğunda ise çok daha fazla şaşırtdığını belirtti. Toscano, "Bu şaşırtıcıydı çünkü meslekte hâlâ çok gençti... Bunun tek nedeni her şeyin bu kadar çabuk ve bu kadar çabuk gerçekleşmesiydi, onun bunu yapacak becerilere sahip olduğunu düşünmediğimden değil." dedi. 

Bianca Censori Wenn39238310

Toscano, şu anda 29 yaşında olan yıldızla ilk kez Mimarlık Lisans kursu kapsamında çalışmalarını değerlendirmek üzere davet edildiğinde tanıştığını belirterek; "Ondan etkilendim; sadece işinden değil, aynı zamanda bir tasarımcı olarak yapmak istediğine olan güveninden ve aynı zamanda çok ilgi çekici bir kişiliğe sahip olmasından da etkilendim. Sunum şekli ve izleyicilerle etkileşim kurma yeteneği gerçekten etkileyiciydi, bu yüzden o yıl ona öğrenci olarak iş teklif ettim."  ifadelerini kullandı.

Muhabir: DEMET SAROVA