Kanye West ve Bianca Censori, son dönemlerin en çok konuşulan çiftlerinden biri olarak tüm dünya magazininde ilgi görmeye devam ediyor.

Dümbük2....

Sıra dışı tarzıyla adından söz ettiren Censori ve onun stil danışmanı da olan eşi rapçi Kanye West İtalya'da bir toplantıya katıldı.

Kanye West Bianca Censori Spotted 906238685

MAYO DESEN DEĞİL...

Çift, Prato kasabasında objektiflere yakalandı. Toplantıya taksiyle gelmeyi tercih eden çiftten Bianca Censori yine üzerindeki kıyafetle dikkat çekti. Kırık beyaz bir parça giyen ünlü ismin elinde, üzerinde bazı çizimlerin yer aldığı dosyalar taşdığı görüldü.

Kanye West Bianca Censori Spotted 906238693

WEST ARDINDAN GİTTİ

Skandallarıyla magazin basınını peşinden koşturan ikiliden Kanye, üzerindeki büyük beyaz yağmur ceketi ve haki pantolonuyla Bianca'nın taksiden inip mekana girmesinden kısa bir süre peşinden gitti.

Kanye West Bianca Censori Spotted 906238823

YENİ BİR GİRİŞİM İÇİNDE

Öte yandan bir süredir kendi pornografi stüdyosunu ve markasını kurma fikri üzerinde çalışan West, geçen ay hazırlıklara başladı. 

Dümbük1....

West'in yeni girişimi yönetmek üzere Stormy Daniels'ın eski eşi Mike Moz ile temas halinde olduğu belirtildi. Ünlü isim kısa bir süre önce yetişkin filmlerini kınamış ve “pedofilinin ürünü” olduğunu söylemiş olsa da geçmişte yetişkin filmlerine bağımlı olduğunu itiraf etmişti

Muhabir: SERKAN BAYAR