Beyonce, ünlü annelere yönelik bazı sözler sarf etti. İsim vermedi ancak birçok kişi bu sözlerle Kim Kardashian'ı eleştirdiğini düşünüyor. Bu da şaşırtıcı değil çünkü In Touch'a özel olarak bilgi veren kaynaklar, ikilinin arasının çok kötü olduğunu söylüyor.

HEP MESAFELİYDİ

Bir kaynak, "Beyonce, Kim'e karşı her zaman mesafeliydi ve bu yüzden Kim öfkeliydi. Son açıklamaların ardından iyice çileden çıktı" dedi. Beyonce, "Çocuklarımın mümkün olduğunca normalliğe ve mahremiyete sahip olmalarını sağlamak benim için ciddi bir iş" demişti.

ÇOK ÇABALADIM

Ünlü şarkıcı, "Özel hayatımın bir markaya dönüşmemesini sağlamak için çok uğraştım. Sınırlarıma sadık kalmak, kendimi ve ailemi korumak için aşırı bir çaba gösterdim. Hiçbir para huzurumdan değerli değil" şeklinde konuşmuştu.

DEFALARCA REDDETTİ

Eski eşi Kanye West'ten çocukları bulunan Kim Kardashians, özel hayatını televizyon ve sosyal medyada paylaştı. Beyonce'nin yorumları ise tam da can alıcı noktayı vuruyor. Başka bir kaynak, "Beyonce ismini kullanmasa bile, yaptığı yorumlar açıkça Kim'e yönelikti. Çok sinirlendi. Özellikle de kötü bir anne olduğu ima edildiği için... Özür bekliyor" dedi. Başka bir kaynak, Kim Kardashian'ın yıllardır Beyonce ile arkadaş olmaya çalıştığını ancak bunun defalarca reddedildiğini belirtti.
 

Muhabir: Münevver Beyza Morgül