Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı ortasaha mücadelesine sahne oldu. Sarıyer Yeni Mahalle de düşme korkusunu üzerinden atamadığı için ilk yarı boyunca savunma ağırlıklı oynadı. Beylikdüzü de savunma ve ortasaha bloklarını yakın oynatan rakibi önünde alan ve pozisyon bulmakta zorlandı. İlk yarı boyunca iki takım da temkinli oynayınca ortaya da pozisyonsuz ve mücadelesi bol bir ilk 45 dakika çıktı.
Maçın ikinci yarısıyla birlikte ilk yarıdaki senaryoyu izlemeye devam ettik. Maçın son bölümlerinde Sarıyer Yeni Mahalle de kontrataklarla rakibini tehdit etmeye başladı. Rakibini üzerine çeken Beylikdüzüspor rakibinin birinci bölgede bıraktığı boşlukları değerlendirmeye çalışarak sonuca gitmeye çalıştı. Özellikle 80. Dakikadan itibaren Beylikdüzüspor ağırlıklı bir oyun izlemeye başladı. İlk dakikadan beri sağlam bir savunma anlayışıyla mücadele eden konuk takımda yorgunluk belirtileri artmaya başladı. 85. Dakikada bir yan top organizasyonunda Emir Sezgin net bir kafa vuruşuyla skoru 1-0 yaptı. Golden sonra savunma ağırlıklı bir oyuna dönen Beylikdüzü topun arkasına geçerek zamana oynadı. Sarıyer Yeni Mahalle de özellikle uzatma dakikalarında beraberlik golü için yüklendikçe yüklendi. Bu bölümde savunmada sağlam duran Beylikdüzü son düdükle birlikte 3 puanın sahibi oldu. Beylikdüzü bu sonuçla puanını 64’e yükselterek lider Beykoz İshaklı’yla puanları eşitleyerek zirveye ortak oldu.

Koçak’tan sihirli dokunuşlar Koçak’tan sihirli dokunuşlar


İKİLİ AVERAJLAR DA AYNI


Sezonun son haftasında deplasmanda K.Çekmece Ufuk’la karşılaşacak olan Beylikdüzü bu maçı kazanıp Beykoz İshaklı’nın İnkılap FK önünde puan kaybı yaşaması halinde 3.Lige yükselecek. Her iki takımın kazanması halinde ise sezonu 67 puanla tamamlayacak Beylikdüzü ile Beykoz İshaklı 3.Lige yükselmek için baraj maçında karşı karşıya gelecek.


FUTBOLCULAR MAÇ BİTİNCE KARTAL- BEYKOZ İSHAKLI MAÇINI CANLI YAYINDAN İZLEDİ


Öte yandan maçın bitimiyle birlikte sahada ender görülen manzaralara şahitlik etti. Sarıyer Yeni Mahalle’yi 1-0 mağlup eden Beylikdüzüsporlu futbolcular daha sonra cep telefonundan canlı yayınlanan Kartal- Beykoz İshaklı maçını takip etti. Kartal- Beykoz İshaklı maçının son düdüğüyle birlikte Beylikdüzüsporlu futbolcular zirveye ortak olmanın sevinciyle saha ortasında büyük bir kutlama yaptı.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL