Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda maçın ilk yarısı kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Beylikdüzü ilk yarıda karşısında dirençli bir rakip bulurken ilk yarı boyunca kora kor bir oyun izledik. Ev sahibi ekip ilk yarı boyunca oyununu rakibine kabul ettiremezken devre golsüz eşitlikle tamamlandı. 


Maçın ikinci yarısı ile birlikte sahada bambaşka bir Beylikdüzüspor izlemeye başladı. Beylikdüzü Teknik Direktörü Yahya Aydın da yaptığı oyuncu değişikliklerle oyunu rakip sahaya yıktı. İkinci 45 dakika boyunca Beylerbeyi 1911’i sahasına kapatan ev sahibi ekip rakip kalede de oldukça etkili oldu. Bir çok net gol fırsatından da yararlanamayan Beylikdüzü temsilcisi oyunun son bölümünü adeta rakip cezasahası etrafında ve içinde oynadı. Beylerbeyi 1911 maçın son bölümlerinde sadece savunmada kalırken Beylikdüzüspor istekli ve arzulu oyununun karşılığını 89. Dakikada Necmettin Adıyaman’ın attığı golle alarak 1-0 öne geçti. Maçın uzatma dakikalarında daha kontrollü bir oyun ortaya koyan Beylikdüzü rakibinin kontrataklardan ve duran toplardan tehlike yaratmasına da izin vermeyerek son düdükle birlikte 3 puanın sahibi oldu. Beylikdüzüspor bu sonuçla puanını ikinci hafta sonunda 6’ya çıkarırken Beylerbeyi 1911 de 1 puanda kalarak ilk yenilgisiyle tanıştı. 


MAÇ SONRASI BÜYÜK SEVİNÇ
Maçın son düdüğüyle birlikte Beylikdüzüspor galibiyet sevincini taraftarlarıyla birlikte paylaştı. Galibiyet sevinci soyunma odasına kadar taşarken soyunma odası zafer şarkılarıyla inledi. 

Kaynak: GALİP ERCAN ÖZTÜRK