Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta oynanan maçta Beylikdüzü kendi sahasında ve seyircisi önünde coşkulu bir oyunla Osmaniye İstiklal’i 4-0 mağlup ederek gövde gösterisi yaptı. 

Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçta 90 dakika etkili bir oyun ortaya koyan Beylikdüzü rakibini sahadan adeta silerek kazandı. Maça fırtına gibi giren ev sahibi ekip ortasahayı ele geçirerek rakibine hem toplu hem de topsuz oyunda üstünlük  kurarak sonuca gitti. Osmaniye İstiklal rakibinin oyununu kabul ederek 90 dakikayı adeta kendi yarısahasında oynamak zorunda kaldı. Ev sahibi ekip 22. Dakikada Berk Zerenman’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Osmaniye İstiklal kendine gelemeden Beylikdüzüspor 36. Dakikada Eren Teksoy’un attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıda rakip kalede sayısız fırsatlar yakalayan Beylikdüzüspor 80. Dakikada Berk Zerenman’ın attığı golle skoru 3-0 öne geçti. Maçın uzatma dakikalarında da durmayan ev sahibi ekip 90+4. Dakikada Ömer Karahan’ın attığı golle skoru belirledi: 4-0. 
ALKIŞLAR ŞENOL DEMİR’E
Takımı kenardan verdiği taktiklerle ateşleyen teknik direktör Şenol Demir 90 dakika boyunca maçı oturmadan takip etti. Hamleleriyle maça damga vuran Demir her golde de takımın gol sevinçlerine ortak oldu. Takımı maça fiziksel ve taktiksel anlamda mükemmel hazırlayan Demir oynattığı futbolla da büyük alkış topladı. 

Muhabir: İskender Kordu