Kurt çalıştırıcı bugün kulüp binasında düzenlenen törenle kendisini 2024-2025 sezonun sonuna kadar Beylikdüzü Büyükşehirspor’a bağlayan imzayı törenle attı. Kulüp başkanı Murat Üretir ile başkan vekili Emre Özsoy’un da hazır bulunduğu törende imza atan Özkazbek’in yeni sezonda hem A takımın hem de altyapıların başında sahaya çıkacağı ifade edildi. 

ÖZKAZBEK’TEN BOŞ MUKAVELEYE İMZA ATTI

Öte yandan Özkazbek’in boş mukaveleye imza atarak herhangi bir rakam konuşmadan göreve başladığı belirtildi. İmza töreninin ardından açıklama da kulüp başkanı Murat Üretir’den geldi.

“DÜNDEN BERİ TELEFONUM SUSMUYOR”

 Üretir “Sevdamız Beylikdüzü kaldığı yerden başlarken daha önce kader birliği yaptığımız Hakan Hocamızla yolumuza devam ediyoruz. Hakan Hocamın bilgi ve birikiminden yararlanmaya önce altyapıdan başlamak üzere inşallah 2.Amatörde de birlikte yürümeye devam edeceğiz. İnşallah bu sene 2.Amatörde de hedefe yürüyen bir takım kurmak en büyük hedefimiz. Dünden beri telefonum susmuyor. Bölgemiz büyük teveccüh gösterdi. Sağolsunlar, var olsunlar. Tek dileğim bu yolda hep berber yürümek, sevdamız Beylikdüzü’nü zirveye çıkartmaktır.” dedi.

Kaynak: MEHMET BUĞRAHAN İNCECİK