Özel Haberler

Beşiktaş'tan Fenerbahçe paylaşımı

Tarihi seçim sonuçlandı ve mevcut başkan Ali Koç yeniden Fenerbahçe Başkanı oldu. Beşiktaş ise konuya ilişkin Fenerbahçe ile ilgili paylaşımda bulundu. iŞte ayrıntılar..

Abone Ol

Tarihi seçim sonuçlandı ve mevcut başkan Ali Koç yeniden Fenerbahçe Başkanı oldu. Beşiktaş ise konuya ilişkin Fenerbahçe ile ilgili paylaşımda bulundu.

BEŞİKTAŞ'TAN FENERBAHÇE PAYLAŞIMI

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı&#39;nda başkanlığa seçilen Sayın Ali Y. Koç’u tebrik ediyor; kendisine ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına görevlerinde başarılar diliyoruz.<br><br>Saygılarımızla,<br>Beşiktaş JK <a href="https://t.co/K2R8vAt1gG">pic.twitter.com/K2R8vAt1gG</a></p>&mdash; Beşiktaş JK (@Besiktas) <a href="https://twitter.com/Besiktas/status/1799866036415828395?ref_src=twsrc%5Etfw">June 9, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa seçilen Sayın Ali Y. Koç’u tebrik ediyor; kendisine ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına görevlerinde başarılar diliyoruz.

Saygılarımızla,
Beşiktaş JK