Beşiktaş’ın efsane başkanı merhum Süleyman Seba’nın da yakın dostu olan Rahmi Koç'un sıkı bir Beşiktaşlı olduğu herkes tarafından bilinirken, Koç ailesinde Rahmi Koç ile Fenerbahçe Başkanı olan Ali Koç arasındaki Beşiktaş Fenerbahçe rekabeti sık sık gündem oluyor.

S 8F0035809A7Eb1Dcadc07De060E9A088A8977250

O ANLAR MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ

Fenerbahçe dün Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ikinci yarısı başladıktan sonra oyun durduğu sırada deplasman tribününe destek vermeye gitmek isteyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Göztepe taraftarı tepki gösterdi. Çıkan kargaşada Ali Koç, Fatih Özkan tarafından itilerek yere düşürüldü. Koç'un düşme görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. 

Rahmikoc1Sa

MIAMI'DA DANS ETMESİYLE GÜNDEM OLMUŞTU

Öte yandan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, bu yıl da gibi teknesini Bodrum Türkbükü'ne demirledi. Onun öncesinde Miami'ye giden Koç bir davette dans ederken  görüntülenmişti. 

Ekran Resmi 2024 08 18 15.07.53

YİNE KIYASLANDILAR

Rahmi Koç dün ise Divan Palmira’da Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden olan Sinan Vardar’la buluştu. Vardar’la güzel bir gece geçiren Rahmi Koç ile Ali Koç bir kez daha kıyaslandı. Sosyal medyada "Beşiktaşlıı 94 yaşındaki Rahmi Koç genç kızlarla dans ediyor, Fenerbahçeli 57 yaşındaki Ali Koç sahada yerlerde geziyor...." yorumları yapıldı. 

Kaynak: DEMET SAROVA