Ara transfer döneminde kadrosuna santrfor takviyesi yapmaya hazırlanan Beşiktaş'ın Hollanda ekiplerinden PSV forması giyen Luuk de Jong ile temasa geçeceği öğrenildi. İmmobile'yi zaman zaman dinlendirerek rahatlamayı düşünen Kara Kartal'ın PSV'de top koşturan de Jong ile anlaşmak istediği ortaya çıktı. 

SEZONA İYİ BAŞLADI

PSV Eindhoven ile sezona iyi bir başlangıç yapan 7 maçta 4 gol, 4 asist yapan Hollandalı yıldız oyuncu kendisini memnun edecek bir teklifin gelmesi halinde gelecek önerileri gözden geçireceği gelen haberler arasında yer aldı.

2025'DE KONTRATI BİTECEK!

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 30 Haziran 2025'de kontratı bitecek olan 34 yaşındaki forvetin, eğer iyi bir sözleşme gelirse değerlendireceği öğrenildi. Hollandalı santraforun piyasa değeri 3.5 milyon euro. Tecrübeli futbolcu, milli takımla 39 karşılaşmaya çıkarken, 8 gole imza attı.

BEŞİKTAŞ, GEÇEN SEZONDA DA İSTEMİŞTİ

Luuk de Jong'u siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezonda istemesine rağmen transferi olumlu sonuçlandıramamıştı. Hollandalı yıldız, kariyerinde Twente, Gladbach, Newcastle, PSV, Sevilla ve Barcelona gibi takımlar adına maça çıktı..

Kaynak: Haber Merkezi