İsviçreli stoper Ricardo Rodriguez konusunda Beşiktaş devreye girdi. 31 yaşındaki futbolcunun menajeriyle temas kurulduğu öğrenildi. Bonservisini eline almaya hazırlanan 1.82 boyundaki oyuncu için Inter Miami, Al Shabab ve Augsburg da devrede bulunuyor...

Tecrübeli savunmacı ise kendisine gelebilecek bütün teklifleri görmek istiyor. Daha sonra kararını verecek. Burada Beşiktaş'ın canını sıkabilecek tek kulüp olarak Al Shabab gözüküyor... Çünkü oldukça yüksek bir yıllık ücretle onun aklını çelebilirler.

ALTERNATİFLERİ VAR

Ancak Al Shabab'ın listesinde farklı isimler de bulunuyor. Eğer Ricardo Rodriguez'den çekilirlerse Beşiktaş'ın şansı da yükselecek. Siyah-Beyazlılar'ın oyuncunun menajeriyle yaptığı ilk görüşmeden olumlu ayrıldığı öğrenildi. Tecrübeli isim, mukavelesi biteceği için maaş haricinde imza parası da talep ediyor. Beşiktaş Yönetimi ise bu isteği makul karşıladı.

Geçtiğimiz sezon defans anlamında ciddi sıkıntılar yaşayan Kartal, bunun bedelini ağır ödemişti. Önümüzdeki yıl da aynı problemlerle karşılaşmak istemiyorlar.

Kaynak: HABER MERKEZİ