Fransa liginge Rennais'de forma giyen genç futbolcu Bertuğ Yıldırım ile fenomen Ala Tokel geçen aylarda aşklarını ilan etmişler, 29 yaşındaki Tokel'le 22 yaşındaki Yıldırım'ın aralarındaki  yaş farkı sürekli olarak eleştiri konusu olmuştu.

YÜZÜK TAKMIŞLARDI

Aşklarını dolu dizgin yaşayan çift söylenenlere kulak asmayarak geçen haftalarda yüzük takmışalardı. Ala Tokel, katıldığı bir davette, ‘yüzük' için, “Bu aileler arasında yapılmış bir şey değil. Aramızda sevgimizin simgesi olarak yüzük taktık. Doğru zamanda umuyorum ki evlendiğim kişi Bertuğ olur. Her şey harika gidiyor. Yurt dışında hangi takıma giderse ben de yanında gitmeyi düşünüyorum.” demişti.

Alatokelengel

HER YERDEN ENGELLEDİ

Ancak ünlü fenomenin bu hayali suya düştü. Ala Tokel ve Bertuğ Yıldırım geçen haftalarda yollarını ayırdı. Ayrılığın ardından Ala Tokel yaptığı paylaşımla bir kez daha gündeme geldi. Nostaljik bir telefonu eline alan ünlü fenomen fotoğrafa 'buradan da engellendin kocum' notunu düştü.

S A0Fdbd4E5Df08Cce7D6E69Df8Cdbfb42Bbbde90A

Geçen akşam bir düğüne katılıp kombiniyle beğeni toplayan Ala Tokel'den bir göndermeli paylaşım daha geldi. Yaptığı bir paylaşımına "Artık olgun erkeklerden hoşlanıyorum" yazan Tokel'in bu paylaşımı da eski aşkı Bertuğ Yıldırım'a bir gönderme olarak yorumlandı. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY