2022 yılının eylül ayında evlenen Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlenen Berk Oktay geçen aylarda baba olmuş ve kızları Mira Milena'yı kucağına almıştı. 

Oktay sosyal medya hesabından ülkede yaşanan vahşet olaylarına isyan etti. Son olarak 'Bir Küçük Gün Işığı' dizisinde rol alan Oktay, "Okuyun ve konuşun. Küfür için küçüklerimden özür dilerim" dedi ve olanları sert bir dille eleştirdi. 

"2 YAŞINDA BEBEK KATLEDİYORLAR"

Ünlü isim; 'Ne ekonomi, ne iş güç... Konuşmak ve çözüm bulmak zorunda olduğumuz tek bir konu var... Maalesef görüyoruz ki yozlaşmış, hayatı sadece sanal alem sanan, iki tane rapçinin görse korkacağı ama ağzından düşürmediği silah ve uyuşturucuyu kendine siper eden, elinin tersiyle iki tane çaksan yerden kalkamayacak 45 kiloluk piçler, zibidiler; bunların yanında içimize doldurulan hayatında kadın görmemiş mülteci artıkları, kadınlarımızı, kardeşlerimizi göz göre göre katlediyorlar. Bitmiyor ulan sülalesini s....in şerefsizi bezinden mi etkilendin?! 2 yaşında bebek katlediliyor' ifadelerini kullandı.

D064 C2 C D 628 A 41 E B 9 B D9 9 F98478 C5 C51

Sözlerini "Allah kimsenin başına vermesin. Ama böyle bir şey görürsem aileme ya da başkasının evladına karşı, yapanın alnının çatına sıkmazsam namerdim..." diyerek bitiren Berk Oktay'ın paylaşımı gündem oldu. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY