A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci karşılaşmasında İzlanda'yı ağırladı. İlk maçında Galler ile berabere kalan Milliler, İzmir'de Gürsel Aksel Stadı'nda İzlanda'yı Kerem Aktürkoğlu'nun hat-trick yaptığı maçta İzlanda'yı 3-1 yendi. 

TRİBÜNDE SÜRPRİZ İSİM

Portekiz devi Benfica'nın başına geçen tecrübeli teknik adam Bruno Lage, İzlanda ile oynadığımız milli maçta Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nu yakından izlemek için tribündeki yerini aldı. Portekizli hoca, Fenerbahçe'nin yıldızına hayran kaldı.

Ismail Yuksek Fenerbahce 1690447757 112588

İSMAİL YÜKSEK, BÜYüLEDİ

Benfica'nın hocası, maça ilk 11'de başlayan ve 87 dakika sahada kalan daha Fenerbahçeli yıldız İsmail Yüksek'in performansıyla adeta büyülendi. Tecrübeli teknik adam, Benfica Başkanı Rui Costa'ya oyuncunun alınması yönünde olumlu rapor verdi.

Ismail-12

İSMAİL YÜKSEK İÇİN TRANSFER HAZIRLIĞI

48 yaşındaki Portekizli çalıştırıcının isteğiyle oyuncuyu listesine ekleyen Benfica'nın ara transfer döneminde ya da yeni sezonda 25 yaşındaki ön libero için teklif yapmayı planladığı ileri sürüldü. Teklifin yapılması durumunda Kerem ve Orkun'un da İsmail'in transferinde önemli rol oynayabileceği belirtildi. Fenerbahçe ile 3 yıl daha kontratı bulunan yıldız futbolcunun da şartların oluşması halinde Avrupa'da forma giymeye sıcak baktığı iddia edildi.


 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ