JENNİFER LOPEZ HABERLERİ | Ünlü aktör Ben Affleck'in, boşanma söylentileri üzerine eşi Jennifer Lopez ile paylaştığı evden tüm eşyalarını taşıdığı bildirildi. Daha önce Fox News Digital'e konuşan bir kaynak, Temmuz 2022'de evlenen 51 yaşındaki aktör ve 54 yaşındaki şarkıcının ayrı yaşadığını doğrulamıştı.

People dergisinin haberine göre; Lopez, çiftin Beverly Hills'teki 60.8 milyon dolarlık malikanesinde yaşarken, Affleck birkaç kilometre uzakta, Los Angeles'ın Brentwood semtinde kiralık bir evde kalıyordu.

YÜRÜMESİNİ İSTİYORDU

Çifte yakın bir kaynak; People dergisine konuşarak İtalya'da tatil yapan Jennifer Lopez'in yokluğunda ünlü aktörün evdeki bütün eşyalarını taşıdığını söyledi. Bu kaynak, "Evlilik tamamen bitti ve Jennifer'ın kalbi kırık. Onu seviyor ve bunun yürümesini çok istiyordu" şeklinde konuştu.

Lopez ve Affleck'in, medyanın ilişkileriyle ilgili haberleriyle uğraşırken sessizce mülkü satmaya çalıştıkları bildirildi. Ben Affleck'in şu anda birçok proje üzerinde çalıştığı ve zamanının çoğunu ofisinde geçirdiği öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ