Podyumların en çok aranan modellerinden biri olan Bella Hadid, yakalandığı tedavisi olmayan bir hastalık nedeniyle "15 yıldır her gün acı çekiyorum" demişti. Lyme hastalığının giderek kötüleştiğini, aldığı tedavilerin artık günlük bir rutin haline geldiğini ve aşırı acılar çektiğini ifade ederek, mesleğine istemese de bir süre ara vermek zorunda kalmıştı.

Sosyal medya hesabından tedavi sürecine dair paylaşımlar yapan Bella Hadid'in hastalığı nedeniyle zorlu günleri hayranlarını derinden üzmüştü. Ancak Bella Hadid, modelliğe geri dönüş yaparak Marc Jacobs'un 2023 sonbahar kampanyası için kamera karşısına geçti. Ünlü modelin mesleğe geri dönüşü, ara verdiği süre kadar büyük bir yankı uyandırdı. Bella Hadid, bu kampanya için kel bir yapay zeka robotuna dönüşerek dikkatleri üzerine çekti.

Uzun bir aranın ardından mesleğine geri dönmesi, Bella Hadid'in hayranları tarafından coşkuyla karşılandı. Ancak zorlu hastalık ve tedavi sürecinin etkisiyle Bella Hadid'in aşırı kilo kaybettiği de dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: haber kaynağı