Yetkililer, aralarında iki gencin de bulunduğu üç kişinin, Florida'nın Walton County sahillerinde iki ayrı olayda köpek balıklarının saldırısına uğradığını söyledi. Güney Walton İtfaiye Bölge Şefi Ryan Crawford, 45 yaşındaki bir kadının saat 13:20 civarında bir köpekbalığı tarafından ısırıldığını söyledi.

Kimliği açıklanmayan talihsiz kadının vücudunun orta bölümünde ciddi bir travma yaşandı. Sol kolunun bir kısmı ise mecburen kesildi. Durumu ciddiyetini koruyor.

YAŞANANLAR NORMAL DEĞİL

Biden'dan seçim açıklaması! Çekiliyor mu? Biden'dan seçim açıklaması! Çekiliyor mu?

Bu olaydan yaklaşık 1.5 saat sonra sadece altı kilometre uzaklıktaki Seacrest Plajı'nda 15 ve 17 yaşlarındaki iki genç kız benzer bir trajedi yaşadı. Köpek balığı saldırısına maruz kaldıklarında sadece bel seviyesindeki bir derinlikteydiler. Gençlerden birinde ciddi yaralanmalar belirlendi. Hayati tehlike içinde hastaneye kaldırıldı.

Arkadaşı ise olayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sahil şeridi kapatıldı. Şerif Michael A. Adkinson, "Aslında ilk olaydan sonra kapama emri verildi. Ancak 1.5 saat içinde bunu tamamen uygulamak imkansız. Bu saldırılar hiç normal değil. Elimizden geldiğince tedbir alacağız" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ