Yetkililere göre; Tampa, Florida'da elektriği olmayan bir barakada yaşayan anne, 13 aylık kızına biberonla çamaşır suyu verdiği için tutuklandı. Hillsborough İlçesi Şerif Ofisi, 22 yaşındaki Melissa Barnes'ın ocak ayına kadar uzanan olaylar nedeniyle çocuk istismarı ve çocuk ihmali suçlamalarıyla karşı karşıya olduğunu söyledi. 

Barnes'ın bir akrabası şerif ofisine, konuyla ilgili bir ihbarda bulunmuştu. Emniyet güçleri, bu akrabanın biberonu incelediği ve içinde çamaşır suyu bulunduğunu keşfettiğini belirtti.

ŞİŞEYİ DURULUYORDUM!

Zalim anne, içinde ne olduğu sorulduğunda şişeyi durulamak için çamaşır suyu kullandığını iddia etti. Yeni yürümeye başlayan minik, onun yanından alındı ve başka bir akrabasına verildi. Daha sonra kulübede arama emri çıkartıldı. Çamaşır sulu bazlı dezenfektan ve boyalı ürünler tespit edildi. Hillsborough İlçesi Şerifi Chad Chronister, "Bu vaka son derece rahatsız edici. Hiçbir çocuk bu kadar tehlikeli ve ihmalkar koşullara maruz bırakılmayı hak etmez. Topluluğumuzun en savunmasız kişilerini korumakta kararlıyız" açıklamasını yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ