Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda geçtiğimiz salı günü Galatasaray'la mücadele eden Bayern Münih, sarı-kırmızılıların baskılı futbolu karşısında neye uğradığını şaşırmıştı. Alman ekibi buna rağmen maçı 3-1 kazanarak "kaybetmeme" rekorunu yenilemişti. Alman ekibi, Bundesliga'da ise bu hafta Darmstadt ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten ve kırmızı kartların havada uçtuğu maçın ikinci yarısında coşan Bayern Münih, rakibini 8-0 gibi müthiş bir skorla yendi. 

4. dakikada Kimmich'in kırmızı kart görmesiyle Bayern Münih 10 kişi kaldı. Darmstadt'da ise ilk önce dakika 21'de K.Gjasula, sonra da dakika 41'de Maklica kırmızı kart gördü ve takım 9 kişi kaldı. Gol açılışını 51'de yapan Harry Kane, dakika 69 ve dakika 88'de de gol atarak hattrick yaptı. Münih'in diğer gollerini 56'da Sane, 60'da Musiala, 64'te Sane, 71'de Müller kaydetti.

İngiliz forvet Harry Kane, uzun zamandır sahalarda görülmmeiş bir gol kaydetti. Orta sahanın kendi yarı sahasından vuruş yapan Kane, inanılmaz bir gole imza attı.

Kaynak: ELİF KIZILÇAY