WNBA'in çaylak yıldızı ve Chicago Sky forveti Angel Reese, kirasını ödeme konusunda sıkıntılar yaşadığını belirtti. Reese'in yaşadığı lüks mülkün kirası yaklaşık 100.000 dolar! Reese'in şu anki çaylak seviyesindeki sözleşmesi tek başına konaklama masraflarını karşılamaya yetmiyor.

MAAŞIMI BİLMİYORUM

Angel Reese, Vibe'a verdiği röportajda, "Umarım WNBA'in benim faturalarımı hiç ödemediğini biliyorsundur. Gerçekten, kaldığım yerin kirasını düşünmeye çalışıyorum. Hemen hesaplayayım. Maaşımı bile bilmiyorum. Senelik 74.000 dolar mı?" dedi.

SENELİK 81 BİN

2024 WNBA Draft'ında 7. sırada seçilen Angel Reese, toplam değeri 324.383 dolar olan dört yıllık bir sözleşmeye kilitlendi. Bu; Angel Reese'in WNBA'deki yıllık maaşının yaklaşık 81.095,75 dolar olduğu anlamına geliyor.

PAHALI BİR MESELE

WNBA'in 2024 sezonu için ortalama maaşı 147.745 dolardı. Angel Reese'in kazancı onu New Jersey'nin orta sınıf aralığına sokabilir. New Jersey'de orta sınıf olmak bile genel olarak pahalı bir meseledir!

APARTMAN DAİRESİNE GİT

GOBankingRates'in yakın zamanda yayınladığı bir rapora göre; ülke genelinde orta sınıf gelirinin aralığı 49.271 ila 147.828 dolar arasında değişiyor. Sosyal medyadaki kullanıcılar, oyuncunun maaşını düşük bulduklarını kabul etti. Ancak bazıları, "100 bin dolarlık bir yerde kalacağına bir apartman dairesine geçebilir" şeklinde yorumlar yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ