Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Oyuncu Barış Kılıç sosyal medya üzerinden hakkında çıkan karalama kampanyasına tepki gösterdi. 2000’li yıllarda Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik‘in tecavüz ve kaset skandalında görüntüleri çeken kişinin Barış Kılıç‘ın olduğu iddia edilmiş ancak Gökhan Demirkol mahkemede hakimin “Üçüncü kişi var mı?” soruna “Kesinlikle yok, görüntüleri ben çektim” demişti.

2006 yılındaki bu olay yeniden Kızılcık Şerbeti dizisinin 2. sezona başladığı sıralarda sosyal medyada tweet'lerde yeniden TT oldu. 

Bazı hesaplar olayın yeniden gündeme gelmesi üzerine, oyuncu Barış Kılıç'ın başarısının övülmemesi gerektiğini ve dizisinin (Kızılcık Şerbeti) övülmemesi gerektiğini vurgulayan paylaşımlar yapmaya başladı.

Barış Kılıç hakkında çıkan haberlere yazılı bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

“Bir gazetenin magazin ekinin yalan haberinden yola çıkarak hakkımda iğrenç iftiralarda bulunan herkese yargı önünde hesap soracağım. Israrla anlamak istemeyenlere söylüyorum. Bu iddiaların hiç biri doğru değildir. Yalan haberdir. Bilmeden iftira atıyorsunuz. Gerçekten yazık…”

GAMZE ÖZÇELİK'İN AVUKATI SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Gamze Özçelik'in avukatlığını yapan Fatih Volkan, Barış Kılıç hakkında sosyal medyada yürütülen karalama kampanyasına tepki gösterdi.

Ünlü avukat masum bir insana karşı yapılan bu iftiradan dolayı vicdanım rahatsız oldu dedi.

Reyting rekorları kıran başarılı dizi Kızılcık Şerbeti'nde Ömer rolünü canlandıran Barış Kılıç'ın 2000'li yıllarda Gamze Özçelik'in tecavüz ve kaset skandalında görüntüleri çeken kişi olduğu iddiası ortaya atıldı. Sosyal medyada gündem olan karalama kampanyasına Gamze Özçelik'in avukatı Fatih Volkan sessizliğini bozdu.


Fatih Volkan 18 yıl önce görülen davanın tek sanığının Gökhan Demirkol olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“18 sene önce girdiğim davanın tek sanığı vardı. O da yargılandı. Mahkum oldu ve cezası infaz edildi. Son zamanlarda sosyal medyada çıkan G.Ö’nün videolarını Barış Kılıç’ın çektiği iddia edilmekteyse de bu husus tamamen gerçeklere aykırıdır. Videonun üçüncü bir kişi tarafından çekilmediği bilirkişi raporuyla sabittir. Tarafımca üçüncü bir kişi olduğuna ilişkin bir emare olmuş olsaydı, mutlaka şikayet ederdim. Mahkemede dinlenen otelin güvenlik görevlilerinin beyanında otel odasına iki kişinin çıktığı, bir kişinin lobide beklediği ve daha sonra bu kişinin otelden ayrıldığı beyan edilmiştir.

Ayrıca o tarihte Kadıköy Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ‘Özel hayatın gizliliğine ilişkin’ davada da Barış Kılıç hiç yargılanmamıştır. Antalya’da görülen ana davada sadece tanık olarak dinlemiştir. Ben davalarımla ilgili demeç veren bir avukat değilim. Ancak masum bir insana karşı yapılan bu iftiradan dolayı vicdanım rahatsız oldu. Ve bu hususu, yani Barış Kılıç’ın olay gecesi odada olmadığını açıkça beyan ediyorum.”

Kaynak: BİRSEN ALTUNTAŞ